Bel +32(0)11 34 15 90

Edelweiss webshop

Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik betalen?

Betaling in onze webshop kunt u via paypal, ideal, bancontact of via een normale bankoverschrijving. U kan eveneens een order plaatsen en de artiklen afhalen in onze fysieke winkel.

Wenst u gebruik te maken van een bankoverschrijving dan kunt u onderstaande bankgegevens gebruiken:

 

IBAN: BE15 0016 6648 2430

BBAN: 001-6664824-30

BIC-code: GEBABEBB

Rekeninghouder: Hannes Karen BVBA

 

Wie verzorgt de bezorging van mijn bestelling?

Wanneer uw betaling is ontvangen en de door u bestelde artikelen bij ons op voorraad zijn, zullen wij uw order direct verzenden. Bestelt u na 12:00 uur of in het weekend, dan wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag, m.u.v. feestdagen, door ons verzonden. Uw bestelling wordt door Bpost bezorgd.

 

Ik wil een artikel terugsturen, kan dat?

Als consument heeft u het recht om, zonder verdere toelichting of reden, terug te komen op uw aankoop. U dient dit wel te doen binnen 14 dagen na het ontvangen van uw goederen. Dit kan zonder kosten maar bij het terugsturen moet u steeds de leverbon en rekening toevoegen. 

U kunt uw aankoop, op eigen kosten, terugsturen naar: 

Kinderkleding Edelweiss

Koningsstraat 2, 3970 Leopoldsburg

België

Uiteraard kunt u uw aankoop ook altijd gratis terugbrengen of omruilen in onze winkel te Leopoldsburg.

Wanneer u uw aankoop met de post retour stuurt, zorgt u dan voor voldoende frankering. Niet of onvoldoende gefrankeerde zendingen kunnen wij helaas niet aannemen.

Ook moeten de kledingstukken zich steeds in de originele staat bevinden, onbeschadigd en niet gedragen. Indien dit niet het geval blijkt te zijn, zal de retourzending niet worden aanvaard en zal er geen terugbetaling plaatsvinden. De kledingstukken moeten ook voorzien zijn van hun etiketten/barcode.

Verzendingskosten van aankoop en terugsturen worden niet terugbetaald.

Omruiling kan, zoals gezegd gratis in onze winkel, maar het omgeruilde artikel kan ook gratis door ons naar u worden verzonden.

 

Kan ik de artikelen ook passen voor ik deze bestel?

Alle artikelen die u in onze webshop kunt vinden kunt u in onze winkel in Leopoldsburg zonder enige verplichting komen passen.

Ons adres:

Koningsstraat 2

3970 Leopoldsburg, België

 

Openingstijden winkel

Dinsdag t/m zaterdag

9.00 -18.00 uur